BlogLapak

Published via wpcharity, “Bloglapak” is simple WordPress Child Theme but has many features. You can upload product catalog without install some plug-ins, yes indeed, this might be the first WordPres Twenty Eleven child theme for product catalog , you can download it FREE.

 

Some Features :

  1. Full responsive themes (inherit the twenty eleven responsive capability)
  2. Responsive image slider, using jQuery flexslider
  3. Products Custom Post Type, included features : product info, product price, product status (sold, discount, pre-order), and custom taxonomy as product category
  4. Product category using jQuery Masonry for better layout
  5. FB like, Tweet button, and G+ button in every single page
  6. Page Query Widget to get any page showed up in any widget area. Page content can be adjusted to full text or excerpt
  7. Googlemap shortcode, to easily insert map from google in any post or page
  8. Contact Form shortcode, to easily insert contact form in any post or page. Contact form value will be sent to admin’s email
  9. Page template for home / frontpage (homepage.php)
  10. Breadcrumb navxt plugin support

Download Bloglapak Here (via WpCharity)

or

Click Here for the Demo

  • hermawan s

    mas bro, nanya nih, aku pake ini udah mulai cb isi beberapa produk.
    tapi pas link produknya di klik menuju ke halaman error 404. Apakah ada tutorial cara pemakaian?

  • wamr

     udah disetting ulang permalink-nya ( Settings > Permalink )? Atau bisa minta alamat websitenya?

  • hermawan s

     setting permalink yang disarankan seperti apa? apakah harus pake default ato ada aturan tersendiri?

  • hermawan s

     eh udah bisa….setelah saya ganti jadi default. bisa jalan.
    tinggal ngoprek dikit dalemannya karena ada nyang disesuaikan.
    Jadi mungkin nanti nanya lagi.
    Makasih mas…

  • wamr

     biasanya kalau selain default gak bisa, ada pengaturan di .htaccess yg kelewat.

  • pribadi

    mas, sy sdh coba instal, tp karena newbie, ga ngerti cara setup widgetnta dan slidernya. bgmn cara display produk spt di demo? apa ada petunjuk step by step? Terimakasih sebelumnya.

  • wamr

    untuk petunjuk setting bloglapak, bisa dibaca file readme.txt yang terdapat di dalam paket theme bloglapak. Mudah2an bisa membantu :)

  • Pribadi

     wah….ketauan bener newbie, nih :-) ) Trims, sy akan pelajari sgr.
    Ini mungkin bermanfaat utk ente :
    http://fi.co/apply/78
    http://fi.co/posts/569

    salam,

  • wamr

    iya, mas makasih infonya :)

  • http://twitter.com/mhsweden Martin Horak

    Hello
    The download link att Wpcharity.com is not working.
    How can I download this nice theme?

  • admin

    The download in wpcharity.com is using pay with tweet method. So just click the download button, login with your twitter account, start to tweet, and download the theme. I hope you enjoy the theme :)

  • Kvdlinden

    Hi Aldi,
    The link for the free download at wpcharity is not working.
    Can you help?

    Thankx in advance for designing and sharing such a great theme.
    Form holland,

    Kurt

  • writer

    Hi Kurt, thanks for interested in bloglapak. I’ll check the download source, and get back here soon when it resolved

  • wamr

    Hi Kurt, thanks for interested in bloglapak. I’ll check the download source, and get back here soon when it resolved

  • wamr

    You can try this link to download : https://dl.dropbox.com/u/8897340/wpcharity_bloglapak.zip 

    hope this help :)

  • ary

    mas aldi, gmn ya cara nampilin tombol navigasi next & prev di homepage? soale saya coba posting produk sampe 15 item kok gak muncul2? knp ya? apa ada yang harus disetting lg? maklum newbie :D thx